Elképesztő történettel állt elő a Bors. Azt írják, Győzikénekek megesett a szíve Zuschlag Jánoson, ezért felajánlotta neki, hogy a titkos garázsából válasszon magának egy autót.

A lap azt írja, a hihetetlennek tűnő felajánlása után Zuschlagot sem kellett kéretni. Bár a bőség zavarában nem tudta eldönteni, hogy egy tekintélyt parancsoló Bentley vagy a sportos megjelenést biztosító, szintén több tízmilliót érő Ferrarit válassza, hosszas vacillálás után végül az olasz sportkocsira voksolt.

"Ha üzlettársak vagyunk, akkor nemcsak a harmónia fontos, hanem az elegáns megjelenés is. Nem János öltözékére gondolok, hanem az autójára. Nem érkezhet egy üzleti tárgyalásra egy olyan Maseratival, amilyenben eddig ült, ha nem érezte benne jól magát." – mondta a lapnak Gáspár Győző.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@volvós: A Nógrád megyei rendőrök és NAV-osok szerényen mondva nincsenek a szakma csúcsán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
@abacs62: Keresi a Szabin nők elrablóját,vagy Szabin cseppeket gyárt.
Bástya Elvtárs
Azért meg kell hagyni, nem hülye gyerek ez a Győzike! Jó menedzser!!! Maga mellé vesz egy AGYAT, aki megjárta a hadak útját minden tekintetben. A tudást senkitől el nem lehet venni,s ha ez mégtapasztalattal + alázattal párosul, akkor a jég hátán is megél(nek)!
mate03
@volvós: Milyen-milyen? Szép nagy ,hogy a lopott holmi elférjen!
tivoli
Majd ha Beja asszonyt kell kistafírungozni a válás után, a Cuslágot is megfelezik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.