Szijjártó péter aligha fogja tudni belátható időn belül kifizetni tartózásait, még miniszteri fizetése ellenére sem – írja a Blikk.

A Blikk Szijjártó vagyonnyilatkozatát is alapul véve kiszámolta, hogy alig havi egymillió forintból gazdálkodhat. A politikus miniszteri és képviselői fizetése nettó 888 ezer forint, gyeden lévő pedagógus felesége legfeljebb 110 ezer forintot kaphat, és ehhez hozzáadtuk az alig 26 ezer forint családi pótlékot is.

A Bors információi szerint viszont miniszter havi félmilliós rezsit is fizethet, amit a Blikknek is megerősített egy névtelenséget kérő szakember.

És akkor még nem is számoltunk az amortizációval, ami a szakértők szerint egy ekkora háznál akár havi 300 ezer forint is lehet.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@szandokan: 09:53 Ezzel én is így vagyok. De igen, azt gondolom, hogy nem a felesége fogja takarítani ezt a villát - én se vállalnám -, másrészt pedig azt, hogy ez a vásárlás meggondolatlan tett volt. Az ember, aki nem tudja, hogy mennyi a megtakarítása, aki nem tudja, hogy mennyit kapott kölcsön vagy ajándékba, aki nem tudja rendesen kitölteni a vagyonnyilatkozatát, nem tudja jól megfogatni a pénzét a tőzsdén.
Egyáltalán, mit tud? - költői kérdés, tudjuk a választ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@szandokan: "Az RTL Klub számomra meg nem mérvadó, elég egyértelmű, mi áll a háttérben náluk. Amióta nem akarják őket hagyni élősködni, azóta ők is ostromolják a Fideszt folyamatosan. "

Akkor ezt nem te írtad ugye.
szandokan
@hetöndöe: De én írtam, csak én ezt úgy értettem, hogy ezért támadták be a Fideszt ezerrel. Az élősködő lehet, nem volt jó kifejezés.
bundi
@szandokan: tudod az a három millió az egy átlagbéres emberke teljes éves keresete bruttóban... És nem csak a megtakarítása...
Ésmint látod azon rugózom hogy ő havi 1.2 millás legális családi jövedelemmel 20 milliót takarít meg éves szinten...tehát ennyire leszarja hogy mi mások véleménye mert ő érinthetatlen...
szandokan
@bundi: Tényleg nagy varázsló lehet akkor. Azt hiszem, tanácsot kellene tőle kérnem, mert én képtelen vagyok arra, hogy többet takarítsak meg, mint amennyit keresek.
bundi
@szandokan: ennyi és most ő lett a külügyminiszter...
De ha netán a gyurcsánybajnai vagy bárki a másik ildalról így besározódna akkor is ilyen elnéző lennél?
bundi
@szandokan: olvasd el ezt a heti válaszos cikket amit a borokai írt akkor megérted mire célzok...és erre adtatok felhatalmazást...és ők folytatják is ahogy megígérték...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.