A Blikk információi szerint az elmúlt két hétben a VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói sorra hívták be a váci futballklub játékosait tanúkihallgatásra.

A lap szerint azt akarták megtudni, kaptak-e a játékosok olyan pénzt, aminek hivatalosan nem maradt nyoma. Külön érdekesség, hogy olyanokkal is beszéltek a nyomozók, akik abban az időben máshol játszottak.

Az egyik nyilatkozó focista azt mondta, voltak a csapatnál statiszták, akik azért voltak ott, hogy jó benyomást tegyenek az angol befektetőre. Tehát például edzéseken kellett megjelenniük."Sokan a rendőrségi kihallgatáson tagadták, hogy pénzt fogadtak volna el, voltak azonban, akik bevallották, hogy részt vettek a csalásban, és Berkitől kapták zsebbe a pénzt" – tette hozzá.

A váci szurkolók és a futballklub sportolói nem titkoltan a jelenleg az Édes életben szereplő Berkit okolják, amiért a jobb napokat látott futballcsapat két osztályt zuhant, és komoly anyagi problémákkal küszködik. Sokan futnak a pénzük után, van köztük videós, buszsofőr s más szolgáltatók.

Belák Gyula, a Vác Városi Labdarúgó Sport Egyesület igazgatója a Blikknek elmondta, neki vezetőként nem volt betekintése a pénzügyekbe, azt Berki Krisztián és Héger József intézték.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha igazolódik a vád és elítélik, kötelezném a csatornát, hogy azt is adja le a sorozatban mikor a bíróságon elítélik és bilincsen a fogdába szállítják. Ha máj pojácák léhűtő életét mutogatjuk, akkor következetesen azt is mutassuk, mikor elnyerik jutalmukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Desischado: Csak úgy kíváncsiságból kikerestem, de nem lettem sokkal okosabb, hogy lett ő ekkora nagyfiú: hu.wikipedia.org/wiki/Berki_Kriszti%C3%A1n_%28labdar%C3%BAg%C3%B3%29
talán tovább kellene keresgélni?
Knapp75
"voltak a csapatnál statiszták, akik azért voltak ott, hogy jó benyomást tegyenek az angol befektetőre"

Ez a legjobb!
És ezek a srácok mivel tettek jó benyomást a befektetőkre?
A sérójukkal?
Nem hiszem, ezért felesleges statisztákat hívni, hisz a botlábúak is sűrűbben mennek fodrászhoz, mint mondjuk erősíteni.

Tényleg a játéktudásuk miatt jöttek statiszták?!
Ők egyébként jól játszanak? Hol vannak most? :) Labdarúgóként dolgoznak egyáltalán?

Azt tudom még elképzelni, hogy ilyenkor Orbán és Szijjártó is beálltak a váci csapatba edzeni, mert ezzel garantáltan megvolt a jó benyomás.
mate03
@kkalman: Vizsgálhatjuk ,bárhogy,az ilyen szemeteknek,börtönben volna a helye! De ő is megússza, mint sokan mások,a milliomos celebek és politikusok közül!
nezelodo
"kkalman
Megvizsgálják a csalást balról, megvizsgálják jobbról, megnézik elölről, hátulról, megpaskolják a pofiját, fülébe suttogják: ejnye-bejnye, és minden marad a régiben. Ohne következmény egy következmények nélküli országban."

Aztán eltüntetik, mint a szeplőtelen fogantatásból a köztartozás millióit elsikkasztó MAHIR cégeket Kayának és Josip Toth-nak eladó Slecht Csabát.
vitamin51
@soljanka: Nem hogy nem ítélik el, de még nagy becsben is tartják, hisz a bűnöző hajlam a jelenlegi kormány alapelve!
keresztapa
Nagyon kispályás egyén, még ötven millát sem képes feltűnés nélkül lenyúlni, tanulni kellene még a nagyobb összegek lenyúlását Pl: RTL-nél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.