Állítólag prostituáltak társaságában készülhettek forró szexképek Pásztor Albertről, Miskolc korábbi rendőrkapitányáról és a jelenlegi baloldali polgármester-jelöltről – erről esik szó a Blikk birtokába került hangfelvételen.

A lap cikke szerint Pásztor Albert és Lakatos Miklós beszélgetnek egy felvételen. Utóbbi férfi, aki elmondása szerint elkötelezett baloldali, azt mondja a beszélgetésben, hogy a polgármester-jelölt prostituáltakkal lehet lefotózva, sőt mi több, nem csak nők vannak a képen.

Lakatos állítja, valakik meg akarják zsarolni Pásztort, utóbbi szerint maga a férfi a zsaroló. Korábban ugyanis beszélt már a sajtónak egy találkozásról az ügyben, nevet azonban nem említett. A Blikknek a polgármester-jelölt állítja, valamilyen pozíciót akart kicsikarni tőle, de nem tud, mert nincsenek olyan fotók, amivel zsarolni lehetne őt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ügyes a kép, de nem nehéz megtalálni a neten azt a fotót, amiről Pásztort a lányok mellé photoshoppolták. :))) Ugye, mennyire nem ugyanaz a társaság? :DD
Ennyit a Blikk is megtehetett volna, 1 percembe került megtalálni.

hirportal.sikerado.hu/images/kep/201407/pasztor.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@human: 11:12 re A romák közel állnak a kormánypárthoz is ,pénzért mindenre kaphatóak---ki tudja ki kivel van.Olyan szövetségek köttetnek a hatalom megszerzése ,és bitorlása érdekében,hogy én már nem csodálkozok--semmin sem.Börtönbe tudod ki kerül---mi,- akik beszélünk róla!
perfekt
Farkasvakság:Emberek ez a ficek nem más mint a Román nép hőn szeretett atyja, ötven éves korában Nicolae Ceausescu--már csak a fénykép ósdisága révén is:))Ha pedig nevezett lenne--akkor az simán ,egy Pásztoróra két csajszival.Na bumm--és akkor mi van---kettővel jobb is, ,mint egyel sem??!
human
@perfekt: Nagyon bosszant ez az elvarratlan szál.
Desischado
Én nem értek a photoshophoz, de vastagon látszik, hogy ezt megbuherálták. Remélem, az igazi tettesek mennek a levesbe. Pásztor helyében én feljelentést tennék, és botrányt csapnék, de keményet ám!
picike
én itt ezt nem veszem be aki akarja és hiszi ezt igy hát vegye be.
volvós
Jöhet a rágalmazási per... Pásztor Úr magánügye,
hogy mikor hol és hány qrvával hentereg - ha kifizeti -
és ami a lényeg, hogy nem közpénzböl !!! (lézerjani eset )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.