Érdemes számolgatni! Azt gyanítod, nem alszol eleget? Most megbizonyodhatsz róla, tényleg ez-e a baj. A Sleep folyóirat előző havi számában kutatók azt állították, hogy meghatározták az optimális alvásmennyiséget:

Forrás: mosaiconline.hu
Feltöltő: nabuk77
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, meg egy gumicsont a nepnek... Csipem a finneket, nagyon jo fejek, de nalam mellefogtak volna, mert nekem nincs osszehasonlitando betegszabadsagom, nem szoktam beteg lenni, viszont 4-5 ora maximalisan eleg az alvasbol. A gyerekem viszont szuletese ota eleg rossz alvo, feluletesen alszik, konnyen felebredt tobbszor is ejszaka, nehezen alszik vissza...

Nala hogy magyaraznak a melohelyi stresszel, hogy mar feleves koraban is inkabb vagy atsirdogalta, vagy atjatszotta az ejszakakat?
Mint ahogy valami okos doki (?) kitalalta, hogy aki elveszti a szaglasat es izleleset, az 5 even belul meghal. Elvegezte a vizsgalatot 3000 onkentesnel, 5 ev mulva csinalt egy kontrollt, es 439 ember elhunyt ezalatt, viszont a vizsgalodo doki sosem nezett utana, hogy ez a negyszazvalahany ember mibe halt bele? (Esetleg autobalesetbe, keselesbe, vagy egyszeruen az oregsegbe?)

Egy masik orvosi kutatas azt is kimutatta, hogyha a latasunk hirtelen elkezd javulni, akkor nemsokara meghalunk.

Na, akkor nekem mar csak 4 evem van hatra, vagy annyi sem, mert egy eve elvesztettem az izleles es szaglaserzekemet, es masfel eve mar a szemem is javul.

Ha megis tulelnem a kovetkezo 5 evet, akkor az azt jelenti, hogy nem melyedtem el tulsagosan hulye tanulmanyok olvasgatasaba...:o)))

(Egyebkent NE tudjatok meg, milyen sz@r erzes elveszteni ezt a ket kepessegunket!!! Es nincs mas javasolt szer ra, csak a folyekony cink ital, ami eleg sz@r...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.