Két évvel lánya halála után üzent lánya gyilkosának Bándy Kata édesanyja. Edit szerint, ha kiszabadul Péntek László valaki várni fogja a börtönajtóban, hogy megbosszúlja lányát.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Mire kiszabadul ez a patkány, 32 millió forintba kerül az eltartása az adófizető embereknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
@Horizont: Tessék végiggondolni mit írtam. Tessék végigolvasni, mit nyilatkozott az Édesanya.
Életszerű és célravezető lenne ilyet előre bejelenteni ? Nem hinném...
Akinek ez az elhatározása-döntése, az nem fogja ezen ténykedést jó előre bejelenteni! Ez egy riporteri túlkapás, avagy egy teória, a példányszám növelése érdekébeni ténykedés, ami pedig sajnálatos. Ennek adtam hangot.

Ez a sajnálatos és számomra undorító is, hogy még hány bőrt szeretnének lehúzni ezen megtörtént esetről?
Hozzáteszem, hogy Kata a kollégám volt :( gondolom - vélelmezem, ezzel mindent elárultam.

Tehát kell azt a tév képzetet előrevetíteni, hogy az Édesanyja sereget küld, a majd 40 év múlva talán kiszabaduló embernek, aki nem igazán nevezhető embernek, maradjunk a lénynél, szabadulásakori kiiktatására ? Illetve olvasni lehetett arról, hogy a lény pizzát rendelt, zacsit ragaszt, el van sajnos, mint a nagyi befőttje a polcon, körpénzből dotálva.
Szóval a rosszéletű kifejezés távolról sem az Édesanyjára vonatkozott, olvasson a sorok között kérem, illetve távol áll tőlem ilyet állítani, egy olyan Édesanyáról, aki ilyen lányt felnevelt, kitaníttatott és azt nem is akárhogy tette...
Tehát a rosszéletű személyét másban kell keresni.
Főlökött
ui.: Ilyenekre gondoltam :

kuruc.info/r/6/116265/

Sajnálatos, hogy nem a Hammeres útját járja.../maradjunk annyiban.../ mindenkinek jobb lenne...szerintem.
Főlökött
@Horizont: Nem sózok én semmit, senki nyakába :)

Bennünket is meghökkentett a cselekmény és a mai napig úgy vélem, nem mindenkit vontak felelősségre, az elkövető(i) körből. Ezt a cselekményt, ez a lény, egyedül nem nem lett volna képes végrehajtani.
Főlökött
@Horizont: Nem arról van szó, hogy ki mellé állnak, én sem azt írtam. A lény több esti mesét is előadott. A környéken lakók is több mindent elmondtak, + a térfigyelő kamerák. Volt több teória az elkövetői körről. Mivel a lény érdemit nem mondott, más bizonyíték nem állt rendelkezésre, így maradt egyedül.
Főlökött
@Horizont: Fergeteges volt a felháborodás, több dolog miatt is. Nem volt életszerű és végrehajtható, amit a lény előadott, főleg még regélt valamit arról is, hogy más is benne volt. Látható volt a felvételeken egy személygépkocsi is. Több dolog arra utalt, nem ott halt meg és az időpontok sem stimmeltek. Sok volt az elvarratlan szál...

Hatákonyságot, céltudatosságot figyelembe véve, illetve eredményszer tükrében, ezen megoldás volt a célravezető, a yard számára. Emlékezzünk a kapkodásos beütésű média tájékoztatásra.
Amúgy volt azóta, amit a média is megszellőztetett a vásárcsarnoknál egy gyilkosság. Sőt azóta hallottam volt még egy, melyről pedig néma csend honol. Ki tudja miért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.