Budapest — Életveszélyesen megfenyegették Demcsák Zsuzsát (36). A TV2 Mokka műsorvezetőjének egy ismeretlen azt írta: „Meg fogsz dögleni!”

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
"A jelek szerint sokat tud rólam, és ez nagyon-nagyon megrémiszt – mondta Demcsák, aki viszont arra nem kívánt reagálni, hogy valóban életveszélyesen megfenyegették-e."

A lényeg, hogy naponta legyen róla valami hír, ugye???
Főlökött
@ágimami: Valahol hallottam / én kimondom :): Showder Klub adásában volt / (bocsi, nem reklámnak szántam a megjegyzést, de tényleg ott volt - ott hangzott el - visszanézhető is) : Kiszel naptárja kapcsán -

" most nem világos számomra, párosodunk avagy táplálkozunk " /csülök/ Na itt is ez a lényeg...
Minden áldott nap, legyen rólunk valami áldott hír a médiában, addig is közismertek vagyunk, amit maximálisan ki is kell használni... ahogy csak tudunk.
Ez történik most...
Utána pedig a szemétdomb következik, csak még vannak feltörekvő ténykedések, de a csúszás, már elkezdődött és folyamatos is. Majd rájön Ő is, csak későn :) a lényegre...
A folyamat megállíthatatlan...
keresztapa
A fenyegetettség akkor hiteles ha az meg is valósul, addig csak figyelem felkeltés, a bekövetkezésre.
Desischado
Szerintem kacsa az egész. Mire fel fenyegetnék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.