Nagybetegen, minden segítség nélkül egy lakótelepi lakásban él Verebes István exfelesége. Az asszony két gyermeket szült a színész-rendezőnek, és az előzőházasságából is van egy lánya, ennek ellenére csak magára számíthat.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Nagyon szomorú, hogy három gyermek mellett magányosan, betegen él!
Biztos van rá valami magyarázat, amit csak ők tudnak, de nekem ez abszurd!!

"1977-ben, 29 évesen mentem hozzá Pistához, vittem magammal az első házasságomból született lányomat, Szandrát is. Tíz évig éltünk együtt, két gyermekünk született, de sajnos a férjem a családi életet nem becsülte meg..."

Ez már a múlt, azóta nagyon sok idő eltelt, nem hinném, hogy Verebesnek kellene gondoskodnia volt nejéről - mégha olyan rossz férj is volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Számolgassunk:
29 évesen ment Pistához
10 évig éltek együtt
Most 68.
Közben kivel élet együtt, hogy most egyedül van?
Miért Pistának kellene gondoskodnia róla?
vitamin51
Nem biztos, hogy Verebesnek kellene róla gondoskodnia, de az biztos, hogy a három gyereknek kötelessége gondját viselni az édesanyjuknak! Ahogy ő felnevelte, gondozta mindhárom gyermekét, ugyan úgy kötelesek a gyerekek a magatehetetlen szülőt gondozni!
tivoli
@vitamin51: Tudjuk mi azt, hogy gondozta-e, nevelte-e a gyerekeit? Nem tudunk semmit. Csak azt, hogy Pistával már 30 éve külön vannak.
Fradigege
Meg kellene a másik felet is hallgatni. Már gyanús, aki az éterben kiteregeti a szennyest.+egy kapcsolathoz 2 ember kell. Ha valamelyiknek nem felel meg, akkor az sz@r ügy. Mélyebben kell a dolgot megismerni, amihez senkinek sincsen köze. Patt helyzet.
vitamin51
@tivoli: Ha az első gyermekét magával vitte amikor Verebeshez ment, akkor miért ne feltételeznénk, hogy fel is nevelte őket?
Cicamama55
Én is úgy gondolom, hogy a gyermekeinek kellene segíteni édesanyjukat, nem a volt férjének, akitől évtizedekkel ezelőtt elvált. Aztán hogy a kapcsolatok hogyan alakultak, csak ők tudják. Így kívül állóként nem "sportszerű" bármelyikük felett is pálcát törni szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.