Nőtt az euróövezet és az Európai Unió együttes GDP-arányos államadóssága a második negyedévben a megelőző három hónaphoz képest és éves szinten egyaránt - az EU statisztikai hivatalának csütörtökön közölt előzetes adatai szerint.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Kövér célozgatott rá, hogy el akarja hagyni az Európai Uniót. Akkor majd vízummal lehet Ausztriába beutazni, VÁM határok lesznek, a nyugati áruk drágábbak lesznek, és az EU nem ad anyagi támogatást hazánknak. Az Eu-ból való kilépés hátrányairól mindenkinek tudnia kell! Ha Orbán hatalomban marad, akkor hazánk a NATO-ból való kilépéssel védtelenné válik. Újra bejöhetnek majd az oroszok, úgy ahogy Ukrajnába is bementek.. Meg kell értetni a néppel, hogy Orbán elzavarása sokkal egyszerűbb. Ugyanakkor az Eu-s államok cégei sem fognak ide befektetni, hanem kivonulnak majd az országból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.