A hét végén részt vettem a 18. Békéscsabai Kolbászfesztiválon. Ám idén nem gyúrtam együtt a barátaimmal, a Békés Megyei KISOSZ vezérkarával: Dudás Pistivel, Czibula Zolival és Ajtai Petivel mivel az a megtiszteltetés ért, hogy együtt zsűrizhettem többek között  Pelczné dr. Gáll Ildikóval, Bodrogi Gyulával, Buday Péterrel, Gianni Annonival, Faragó Andrással, valamint Dallos Ferenccel, Európa legnagyobb gasztronómiai eseményén. Igazán finom disznóságokat kóstolhattunk meg. Békés megyei ember lévén lokálpatrióta és elfogult vagyok, hiszen évszázados receptúra alapján a világ legjobb kolbásza és szalámija itt készül. Ezen a vasárnapon kérem, ne fogyókúrázzanak, engedjenek szabad utat a hungarikumok ízvilágának! A mai menü 1750 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat! Fásy Ádám

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.