Ma 18 órakor megismétlődhet az internetadó-ellenes tüntetés Budapesten és több nagyvárosban. Ekkor jár le ugyanis az az ultimátum, amit arra adtak a kormánynak, hogy teljes egészében vonja vissza a tervét.

A vasárnapi első megmozdulás végén többen a Fidesz Lendvay utcai székházához mentek és a korábban ott lerakott számítógépes eszközökkel megdobálták azt.

A Bors szerint annyi biztos, hogy a rendőrség a „kellő erővel fogja biztosítani a rendezvényt”. A vasárnap esti randalírozók közül egyébként hat embert fogtak el és vettek őrizetbe. A 19 és 35 év közötti férfiakat garázdasággal gyanúsítják, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat – tudtuk meg a BRFK sajtóosztályától.

Rogán Antal tegnap jelezte, hogy magánszemélyek esetében 700 forintban maximálnák az adót és azt mondta, a többi rész a szolgáltatókat terheli, amit a piaci verseny miatt szerinte nem, nem, dehogy hárítanának át a felhasználókra.

172 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Biztos lesz tüntetés, mert nem mondott le a kormány az újabb adó bevezetéséről.
Ugyanazzal a furcsa helyzettel szembesülhetünk, mint a tranzakciós adónál. A kormány valamiért most sem hoz törvényt arra, hogy a szolgáltató nem háríthatja át az adót. Miért nem hoznak ilyen törvényt? Mert képmutató pávatáncos tolvaj banda az egész. Kell a lóvé az ellenzéki korukban alaposan kidolgozott tolvajállam működtetéséhez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@mate03: Köszönöm, ez jólesett tőled, de komolyan. Pbalage egy nagypofájú tahó, ennyire telik tőle, másokat cikiz, akár még gyerekeket is. Majd teszek róla, hogy befejezze. Egyébként beszéltem ma az internetadóval kapcsolatosan igazi hozzáértő emberrel, és bizony ha bevezetik mégis, úgy nem nekem lesz igazam. Nem szabad engedni, hogy bevezessék, szóval módosítom az álláspontomat ezen a téren.
szandokan
@pbalage: Ciki vagy te magad is eléggé. Szánalmas tahó. A gyerekeim nem kölykök, de majd megtapasztalod, hogy nem kellett volna ilyen hangnemben írogatnod.
bencemacska
@mate03: Tegnap a rádióban több jelentkező volt, hogy a feléért megcsinálja! Még akkor is jó üzlet!
bencemacska
Csak azt nem értem, miért kell egymást becsmérelni és fenyegetni?!

A cikizés még nem durvaság!
mate03
@szandokan: Ne köszönd! Ez erkölcsi kötelességem volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.