Csordás Ilona, A Hungária együttes korábbi énekesnője négy éve már megpróbált önkezével véget vetni az életének. A Blikk úgy fogalmaz, másodjára biztosra ment.

Rendőrségi forrásból úgy értesültek, hozzátartozói szeptember végén jelentették az eltűnését, és állítólag az ő holttestét emelték ki a Dunából október negyedikén, de azonosítani akkor még nem tudták. 

A néhai Csordás Ilona édesanyja nyomatékosan megkért minden zenészkollégát, hogy semmilyen részletről ne tájékoztassa a médiát – közölte Strém Gábor, a Fenyő-produkció menedzsere. A lap ír valamilyen szerelmi viszonyról is Fenyő Miklós és Csordás Ilona között és arról, hogy az énekesnő olyan üzenetet írt a Facebookon még tavaly, hogy az a legrosszabb számára, amikor olyanokkal kell élnie, akik között egyedül érzi magát.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@volvós: Én sem tudom, hogy ennek mitől van hírértéke.
Az viszont mindenképp pozitívum, hogy nem a vonat elé ugrabugrált az elborult agyával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
@mariaberta: Fenyő felesége már 2013. decemberében meghalt.
Szimba
@Meine Ehre heisst Treue: Ebben semmi pozitívum nincs.
mariaberta
@Szimba: Bocsánat, ezt nem tudtam. Ennek ellenére sem helyeslem az ilyen rosszízű híreket.
Szimba
@mariaberta: Nem látom a hírben a rosszízűséget. Az, hogy Plexi meghalt, tény. Az, hogy öngyilkos lett: tény. Az, hogy Fenyő szeretője volt: tény. Csak tények.
mariaberta
@Szimba:köszönöm, hogy ennyi időt szántál rám és felvilágosítottad sötét elmémet, de valószínű én ennyire elmaradott vagyok. Tudom, hogy ma minden magánügy is érdeklődésre tart számot, ennek ellenére kitartok korábbi véleményem mellett.
Üdv, és köszönet fáradozásaidért.
Szimba
@mariaberta: Jaj, ne már. Az elméd semmi esetre sem sötét, dehogy vagy elmaradott! És nem fáradozás volt, csak komment. Én köszönöm az intelligens válaszodat. Manapság ritkaság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.