Lapunk novemberi számában már láthattál két remek gombás receptet, de kérésünkre Erdőháti Áron – aki szakácsból lett népszerű fotós – egy harmadik finomság elkészítési módját is elárulta nekünk. Abszolút kezdőknek is ajánlott! Rókagombás, kecskasajtos croissant rukkolával Gyors, könnyű és nagyon finom tojásos reggeli keszíthető egy kevés rókagombából. Igazi ágyban reggelizős eledel, amivel megalapozhatunk egy tökéletes hétvégét! 2 croissanthoz: 5 dkg rókagomba, 5 dkg lágy kecskesajt, 3 tojásból készült rántotta, csipet só, bors, fél fej, finomra vágott vöröshagyma, 1…

Forrás: instyle.hu
Feltöltő: Ginevra
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.