Az utcán sétálva, a plazában a buszon ülve konkrétan bárhol olyan fiatalokba ütközünk, akiknek a kezéhez ragadt a telefonjunk, tabletjük, laptopjuk. A lényeg, hogy fusson rajta a facebook és minden percben elérhetőek legyenek. Aktívak. Nem maradhatnak le semmiről. Kell a visszajelzés. A megerősítés, hogy ők is vannak olyan népszerűek, mint barátaik. A lájk vadászok egyik jellegzetes online viselkedési kultúrája, a számolatlan posztolás minden tevékenységről, amit éppen végeznek.

Forrás: delina.hu
Feltöltő: Delina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Akik ezzel érvelnek a netadó ellen, azoknak van némi igazuk. Csakhogy, ha magunktól nem, legalább Ranschburg Jenő, Vekerdy Tamás óta tudhatjuk, hogy a tiltás vagy a kényszer soha nem vezet olyan eredményre, amit szeretnénk, sőt, akár ellenkezőleg, és a gyerekekre különösen igaz ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.