VV Dóri betartotta szavát. VV Dóri már a beköltözése előtt sem árult zsákbamacskát. Elmondta, hogy aktmodellként dolgozik, így számára nem életidegen levetkőzni mások előtt. Sőt, azt is elmondta, hogy nem fog fürdőruhában zuhanyozni, nem is érti azokat, akik takargatják magukat. És tényleg, első este csúszott is a bugyi, kapcsolódott a melltartó, és Dóri anyaszült meztelenül pucolhatta magáról a költözőskor rá rakódó koszt. VIDEÓ:

Forrás: mosaiconline.hu
Feltöltő: nabuk77
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Szinte minden évben van egy széria! Nem vagyok álszent ember, de ezekre a műsorokra nagyon nincs szükség szerintem. Semmi értelme, feleslegesen kidobott pénznek tartom. Hónapokon át értéktelen, hasznavehetetlen embereket mutogatni, trágár beszédüket, inkorrekt viselkedésüket, sugározni? Téves kép alakulhat ki a fiatalok egy részében a világról. Nem kell tanulnod, semmibe nézheted társaidat, élhetsz szabadon gátlástalanul, erkölcstelenül, álságosan?! Hami-dőzsi hónapokon keresztül a nagy semmiért, ez nagyon nem a való világ!
nabuk77
Cicamama55 Igen sajnos így van, ahogy mondod, ugyanakkor egyedül a feleslegesen kidobott pénz része pont az ellentettje. A nézettség pont azt mutatja, hogy a csatornának igen is érdemes vagyonokat költeni rá (bár szerintem még mindig olcsóbb egy ilyen műsor, mint legyártani színészekkel egy sorozatot). Elcsépelt szöveg ugyan, de tényleg megy a fújás a VV-re, viszont akik tagadják, zömmel ők is kíváncsiskodnak, maximum cikinek tartják beszélni róla. Megvan az emberekben a hajlam, hogy kukkoljanak. Példaként említeném, hogy azért mindenki kukucskál, ha balhéznak a társasházban, ahol lakik. Itt is ugyan ez játszódik le, csak a tv-t kell nézni. A téves világképre meg szerintem a tanárok és a szülők lennének a legjobb módszer, hogy bizonyítsák az ellenkezőjét. (Mondjuk amilyen tanárok manapság vannak...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.