Súlyos betegen fekszik otthonában Paudits Béla. A Jászai-díjas színész három súlyos hasműtéten van túl, de állapota nem javul, sőt rosszabbodott a beavatkozások után.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@mariaberta: Szerintem aza zenei világ, amiben ő mozgott mára senkinek nem kell, mert mindenki mással van elfoglalva, egyszerűen nincs rá igény, sajnos. Meg nincsenek már zenés éttermek, ahol minúségi szórakoztató zenét játszanak, mégha éppen cigéányzenekar is adja elő a régi melódiákat. Eltúntek a zöld faráccsal elválasztott kerthelyiségek, oda a régi hangulat. Hát ezért nincs az a zene.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@zsizsike: Ne is haragudj, de pontosan tudod, vagy csak úgy hallottad? Nem mindegy ám. Nem tartozott azon neves színészek közé, akik miatt volt úgy, hogy az előadás közepén le kellett engedni a függönyt. Ők felfokozott életet élnek, önégetik magukat. Van aki kibírja, van aki nem.
zsizsike
Azt mondták a szemtanuk, tudod, a megbízhatóak, hogy hajnalban járt haza hol taxival, hó végén négykézláb.@silber13:
silber13
@zsizsike: Lehet. Minden lehetséges. Távol álljon tőlem kátságbe vonni az ismerőseid szavahihetőségéet, de ugyanennyi erővel hasonló esetek előfordultak már " nagymenő " színészeinkel, sőt néhánynál sorozatosan.
megatonna
Sajnálom Pauditsot, mert tényleg kiváló színész volt, de az kimarad a történetből, hogy azzal a jövedelemmel, amivel fénykorában rendelkezett, most minimum tisztességes nyugdíja lehetne, ha rendesen adózott volna. Meg hogy itt hagyott csapot-papot és kiment Kanadába és azt hiszem intarzia készítésből akart élni de nem jött be.
zsizsike
@silber13: Aki eliszik, elmulat minden vasat amije van, az könnyen jut koldusbotra öreg korára.
zsizsike
@megatonna: Az biztos, hogy makacs, önfejű ember volt és jól kitolt a világgal, hogy nem volt hajlandó alkalmazkodni hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.