Magyarország ― Ide jutottunk: nyomorog a fél ország. Egy friss felmérés szerint minden második magyarral gyakran előfordul, hogy nem jön ki a havi jövedelméből, és hónap végén csak tengődik.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
A fideszkdnp szerint ezt akarta az ország. (a szavazásra jogosultak 30%-ával, mondom én és a számok)
Biztos, hogy nem ezt akarta az ország!
A kormány (ksh) szerint 8,74 millió Ft kp van háztartásonként, 4,106 millió háztartás van, ez rengeteg pénz! Akkor minek panaszkodnak?-mondja a fideszkdnp.
Csak ezek nem itt élnek, hanem a feudalizmusban, ők a nemesek, a nép a jobbágy, akinek az a dolga, hogy megteremtse a nemesek jólétét.
HAHÓ MINDENKI! Így élünk ebben az országban!
Teremtődnek a mészárosok (3 év alatt 7 milliárdossá válni, lehet utánozni, mondja a fideszkdenp) a sniccpali, (3 millió havi juttatás az életművéért), a 20%-os, kupakos, 1 millióért megyek koncertre kósák, a szüleimtőlkaptam-megdolgoztam érte rogánok, a 47 ezerből meglehet élni, mindenki-annyitisér, az aki akar az dolgozik nullaemberek. És hogy a másik oldalt is említsem, akiknek köszönhetjük ezt a….az akármit, a gyurcsány-kóka-veres-simor-demszki stb szintén nulla emberek.
Ezek (a gazdagok és a megélhetési politikusok) sose fognak változtatni a jó irányba, sőt egyre elviselhetetlenebbé, egyre rosszabbá teszik a nép életét.
Azt ígérik a szociális juttatások ellentételezéseként, hogy mindenkinek lesz munkája. Ha ez így is lesz, akkor is hogyan él meg a minimálbérből, akár egyedül, akár gyerekekkel?
Adjanak már meg ingyenes elérhetőségeket, ahol jelentkezhetnek a különbözetpénzért! (amit kapnak és a meghatározott létminimum közti különbségért)
Vállaljanak már valamiért felelősséget!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.