Rendkívüli felháborodást keltett, hogy a bukott köztársasági elnök, Schmitt Pál a Nemzet Sportolója lesz! Úgy tudjuk, a csütörtöki egyeztetésen nem sok kétség merült fel, ki örökli a Grosics Gyula halálával megüresedett posztot.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Madzsarbajdzsanban ez is lehetseges: onjaro hosok kepzodnek, a kitunteteseket ok maguk rakjak fel a mellukre, ha kell, es bejelentik az igenyuket a Nemzet Sportoloja cimre, es kozben nem sul le a bor a kepukrol...

Nemreg lattam egy koreai filmet, ahol szep libasorban alldigaltak az olyan magasrangu katonak, hogy csak a polcrol lehet elerni oket, es kepzeljetek, volt ket olyan f@szi, akiknek az egyik gatyaszaran folulrol lefele, kicsit terd alattig tele volt aggatva kituntetesekkel, mert a zakojan mar nem fertek el a kituntetesek!!!

Visitottam a rohogestol, mert elkepzeltem, amint a kituntetest feltuzo , valoszinu alacsonyabb rangu katona eppen a tabornok-marsall-foparancsnok becses tokeinek a magassagaba probalja meg a kovetkezo plecsnit tuzogetni...Kepzelhetitek, milyen nagy balhe lenne, ha meg is szurnak a kb. Brezsnyev kinezetu figura koronaekszereit!...:o)))

Igaz is , pajabacsi! Minek a nagy felhajtas, minek ez a sok ceco, ha valaki olyan elszantan torekszik teljesiteni a kituzott celjait, akkor az pl. menjen oda a Nobeldij odaitelo bizottsaghoz, es mondja meg, hogy szerinte iden neki jar a Nobel -dij es punktum! Igy aztan mar a N.-dij kioszto bizottsag sem kell, csak a biz. elnoke, mert valakinek megiscsak at kell adnia a dijat, oszt jonapot.

Milyen sok lovet lehetne megsporolni ezzel? pajabacsinak mar megvan a sikerelmenye, de ugy latszik, az elhunyt mamajanak tett igeretet - t.i. hogy DR lesz belole, akarki meglassa! - azt nem nagyon tartja be, mert ahhoz tanulnia kene...
dömdödöm
lha anno jól hadonászol a vassal abból életed végéig busásan megélhetsz még akko is ha burnyák vagy . ennyi :-(
DR Eric CARTMEN
Aztán hogy állunk a diplomával Palikám! Azt ígérted fél év és meglesz ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.