Már elfogadott a szexi sztárkülső az X-Faktor mentora szerint. Gabi ennek megfelelően most szombaton is sokat mutatott magából.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem értem mire ez a műfelháborodás! Mindenki azt a műfajt adja elő, amiben jó és rutint szerzett! Ne vitassuk el tőle a vetkőzés jogát.
mariaberta
Az X faktort pont emiatt a nőszemély miatt nem nézem. Ennek a "leányzónak" feltűnési viszketeksége van, de el kell ismerni, ez jól jövedelmez.
Equilibrium
Mi is szerettük nézni az X-faktort régebben. Sok jó hangú fiatalt hallhattunk, kellemes volt egészen addig... amíg az énekelni nem nagyon tudó tótgabit beültették zsűritagnak.
mariaberta
@nezelodo: A vetkőzés jogát meghagyom neki, elvégre ez az ő műfaja. De az énekesek teljesítményének elbírálásához mióta ért? Végzett valami ezzel kapcsolatos tanulmányokat? Vagy Alfölditől kérdezi meg sutyiba, mit is mondjon a szerencsétlen delikvensről? A felugrálás, a karok kalimpálása nem vélemény, legfeljebb látvány az arra vevő nézőközönségnek.
Hát ezért mondok le az X faktorról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.