Tóth Gabi minden héten villant. Hol a dekoltázsával, hol pedig a lábaival kápráztatja el a közönséget az X-Faktor mentoraként.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@perfekt: Attól függ mekkora a húspult , vagyis mekkora a választék!.-)
Nem minden hús finom ami annak látszik! na de nem tudom hogy de eljutottunk a vacsorához!:-)
perfekt
Szia:))@varrólány: A Gabi,is,kiváló husi nagyon jó előnyökkel rendelkezik, hát a far is mutatós,ad a csomagolásra:-).Igen ügyesen a vacsorához toppantunk, talán ideje is van:D már.
varrólány
@perfekt: Szia !:-) Azért a sebészkés már feltuningolta , de huszonévesen nem nehéz jó husinak lenni! Jó étvágyat a vacsihoz!:-))
perfekt
@varrólány: Igazad lehet.Én ezért olvasom kommentjeidet,mert valósak.Ez a nő hiperaktív,magamutogató---és sok rajta a "malter"--pedig ahogy írod,24 éves nőnek,nem nehéz szépnek lennie-hiszen most van a legszebb férfi korban:-))))
varrólány
@perfekt: Van aki bírja az ilyen pörgőseket, és ha jó zenét hallok én is tudok" tudat módosult "lenni !:-)) De férfiban is fárasztó lenne hasonló habitusú ember, már úgy otthonra! :-)) De társaságban viszont lehet feldobja a hangulatot , mondhatni viszi a társaságot.
perfekt
@varrólány: Úgy igaz,ahogy mondod.Kedves a megfogalmazásod "már úgy otthonra"-és azt hiszem a használati tárgyak némelyike,gyakrabban cserélődnének,mint a nyugisabbaké.Társaság:::::::igen,én is azt imádom,ahol a kultúra határain belül ,semmi sem tabu--és álszent--de durva sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.