A Bors információi szerint Balázs Klári és Korda György kihagyják a főszezonnak számító karácsonyi időszakot, leghamarabb februárban lépnek fel újra. A háttérben Korda György betegsége állhat.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Jó egészséget kívánok a művész úrnak, de 75 évesen tudomásul kell venni az emberi teljesítő képesség korlátait. Egy-egy fellépés még elképzelhető. A turnézással járó éjszakázás, utazgatás még egy fiatal embert is kimerít, időset meg pláne. Nem kéne erőltetni a februári fellépés sorozatot. Sajnos az életünk így változik.
perfekt
"Öregfiú,20 éves már sosem lehetsz".A művész,az nem átlagos polgári életet ,él---sajnos ez,- az az életmód,már 75 évesen,jelzi a kor tudomásul vételét.Ezt kellene észre venni.Jó egészséget,és nyugodt,a kezdődő öregséghez igazított életet,kívánok.
csa-csa
Klárika lemerevedett mosolyától kiver a víz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.