Marija Sarapova orosz teniszező a Yahoo-nak adott interjút. A világ legjobban kereső női sportolója minden eredményéért megharcolt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Bár szépnek tartom nevezett hölgyet,de ettől függetlenül,lefeküdhetne velem_))
KERKA
@perfekt: Írd meg neki. Annyiban segíthetek, hogy a vodkából készült narancskoktélt elkészítem neked, ezzel meghódíthatod a szíved hölgyét:))
perfekt
@KERKA: Köszönöm,a javaslat jó,és a koktélt is remek.Sajnos valszeg,nem én vagyok a Hercege kit,egy kellemes,szobában vár.:))És az a sanda gyanúm,hogy koktélra ,talán futja még neki:-))
KERKA
@perfekt: Hamar feladtad:) Ha a hölgynek van humora, küldött volna neked egy dedikált fényképet, vannak még csodák!
perfekt
@KERKA: Volt szerencsém,közelről látni őt, és játékát is megcsodálni.De a realitás ,az dolgozik,és felülírja a lehetőségeimet.A konfabuláció nem az én,műfajom,egy fénykép,pedig nem mondd,nem ígér nekem semmit.Az első hozzászólásomnak inkább éle van,mert ugye,nem szereti a vodkát,és mégis megissza:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.