Valla Attilának 44 dalszöveget köszönhet az énekesnő és férje, mégis szakítottak vele. A férfi azt mondja: nem tudták elfogadni, hogy az ellenzéki tüntetőkkel szimpatizál.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Miután hosszú évek óta írja a dalait, és nívós énekesek éneklik, nem mindegy, hogy Szandi és Csabi kiadta az útját? Szerintem mindegy. Bogdán Csaba és felesége csak saját magukról állítottak ki bizonyítványt. Remélem Valla Attila számait sem fogják énekelni, mert az meg abszolút pofátlanság lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@mariaberta: ebben tökéletesen igazad van. Nem tudom, hogy szerzőpárosként működtek-e, vagy Valla írta a zenét és a szöveget is, mert - szerintem - csak ez utóbbinál tehetné meg.
lópicigáspár
És holnaptól a Szandika ezt énekli! : www.youtube.com/watch?v=8FKgJFEO9EE&index=23&list=PL3EF956A99617E53D

Én azért szeretem a szandit, mert nem izzad bele a lábam!! :-)
Mobil123
@libellle: Hát ha Fenyő (na ott soha életemben utáltam!) nem tolja (finom vagyok!) akkor ez a csaj soha az életben nem vonyítana. Most se igen láthatod másut mint talán fásy padon:-) Na az meg a másik rettenet:-D
csa-csa
@mariaberta: jó ötlet! remélem megteszi!
orogordog
Szandi csak a múlt. fidesz meg a jelen, de egyiknek sincs jövője. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.