Nemcsak oligarchák, hanem országgyűlési képviselők is kaptak bérbe pályázat nélkül állami földeket – derül ki abból a terjedelmes dokumentumból, amelyet a Blikk kapott meg a Nemzeti Földalaptól.

A lap szerint a több mint 22 ezer földdarabból álló listából 56 helyen szerepel a Kinizsi 2000 Mezőgazdasági Zrt., amelyet a mezőgazdasági bizottság fideszes alelnöke, Farkas Sándor irányít. Elmondta, néhol olyan kicsi földekről van szó, hogy a traktor sem tud megfordulni, de azt elismerte, hogy máshol ötvenhektáros darab is van.

A megbízási szerződés megkötésekor még kormánypárti képviselő volt Daher Pierre, akinek a felesége Dövényben kapott két birtokot, összesen 11 hektárnyit. Daher májusban már nem jutott be a parlamentbe, jelenleg kórház-főigazgató Borsodban – írja a Blikk.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Nagymagyarjaink!-ORBÁNBADZSÁN ÁLLAMOSÍTOTT ÁLLAMÁNAK JÓ GAZDÁI-MERT JÓNAK LENNI JÓ-kenyéren és vizen,lehet kaszálni -kapálni-ganézhattok fityiss-álszent keresztények...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Abban reménykedve, hogy félre rakjuk a nézetbéli különbségeket, mindenkinek békés és boldog Karácsonyi ünnepeket kivánok!
www.youtube.com/watch?v=evxxpqcQKF0
Fradigege
Fenn a csillagok között már hajtják a rostát szorgos Angyalok!
Toby
Na, van még olyan büdös patkány, amelyik tolmácsot kér ?
Linna
Most ez olyan nagy hír? Ezt eddig is tudtuk!
Desischado
Lopunk csalunk, hazudunk ezerrel, és hülyének nézzük a népet! Röviden ennyi! De ezt most egy pillanatra félretéve, őket kivéve, mindenkinek Békés, Boldog
Karácsonyt kívánok!
mate03
@Toby: Találsz az Ország házában eleget! Sok-sok kihízott vörös patkányt! Csak nézz végig a 2/3-on!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.