A nézők is nekik adták a legkevesebb szavazatot. Vasárnap Udvarias Anna távozott a Rising Starból, akit az Ének Iskolájából ismert Venczli Alex osztálytársa, Kovács Gyopár énekelt ki a mezőnyből. Gyopár rutinos párbajozónak mondható, hiszen már másodjára állt a mezőny végén, amivel a nézők, mint ötödik zsűritagként azt üzenték Kovács Gyopár számára, hogy őt szeretnék a legkevésbé a produkcióban látni. A párbajt mégis megnyerte a nála zeneileg is sokkal rutinosabb Annával szemben. Az interjú:

Forrás: mosaiconline.hu
Feltöltő: nabuk77
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Anna nem is tudja szerintem, mi is ez a vetélkedő. Akik itt befutnak, azoknak a jövőben nincs magánéletük, állandóan fellépések, falunapok, lemezforgatások, a stúdiókban, szóval, NEM EGY 45 ÉVES KORÚ, 3 GYEREKES CSLÁDANYÁK számára van az egész kitalálva. Anna jól énekel, de ezt az életmódot ő már lekésettként nem tudná megélni Hacsak... nem szakitana a családjával, gyerekektől mentesen, talán bevállalható is lehetne.
Juhász István
Adaléknak : most olvastam el, utólag, hogy már a Peter Sramek is szakitott a barátnőjével. engem igazol ez is, nincs igazi CSALÁDCENTRIKUS magánélet ebben a szakmában, hiszen a hirességek havonta párt cserélnek, nem akarok itt most felsorolást végezni. Ez az élet, független, és főleg GYERMEKTELEN fiatal nőknek, férfiaknak áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.