Budapest — A XX. század két, legsötétebbnek tartott figurája, Szálasi Ferenc és Rákosi Mátyás ideológiája sokban nem egyezett, de ők ketten valamiben nagyon hasonlítottak. Az elmeorvosok szerint pszichés problémákkal küzdöttek, derül ki az RTL Klub kedd esti, XXI. század című műsorában.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Rossz a cím!Elmebajos volt szálasi,rákosi és orbán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
És hova soroljuk akkor El-Qúró Rikárdót? Ha már Orbán neve is felmerült a célzott cikk kapcsán?
Szegény Magyarországnak ilyen vezetői adatnak? Tudnék még egy párat sorolni hozzá. A magyar népnek különös érzéke van vezetői kiválasztásához.
mariaberta
@Juhász István: Valószínű ugyanolyan hatástalan volna, mint a jelenleg kezelt betegnél.
Vizual
Ez derűs dolog. Mert nem csak a vezetők között található ilyen beteg ember, ha az volt. Itt olvashatjuk, sokan a Gyurcsány különböző megnevezésére indulnak be, mennek alfába.
dr. prédikátor
Elmebajos volt szálasi meg rákosi???Most meg az egész fütyi-sz kdnp kormány elmebajos!!!
sentinel216
Az idézett RTL Klub XXI. század című műsorában tudni kell a "sorok között olvasni"! Nagyon mai és nagyon bátor ez az összeállítás. Tuggyuk kiről - kikről szól a mozi. A baj csak az, hogy akinek inge, nem veszi magára.
mariaberta
@lajospapa: Tévedsz, mert a mellékelt ábra azt mutatja, -évek óta-, hogy elég egy kollégiumi szoba, meg persze ez a tohonya és elkábult félrevezetett " nemzeti szavazó".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.