Az adóhatósági elnök, Vida Ildikó házánál járt a Bors. Juhász Péter szerint az értéke cirka 500 millió lehet. Megnéztük, ér-e annyit. Juhász Péter, az Együtt politikusa tette fel a kérdést: a korábban tetemes jelzáloghitellel terhelt, Budapest környéki ház ér-e ma félmilliárdot? A Borsnak név nélkül nyilatkozó ingatlanos szerint kizárt. Ő legfeljebb 100 millió körülire taksálta az ingatlant. Több ingatlanos portálon böngészve nagyjából ez az ár lehet reális. Szintén a környék legdrágább részén egy tíz éve épült panorámás, 12 szobás, kültéri és beltéri medencés, 806 négyzetméteres, 960 négyzetméteres telken fekvő ingatlant kínálnak 200 millió forintért. A közeli utcában pedig egy 280 négyzetméteres, 5 szobás, medencés házért kérnek 139 millió forintot.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Ne sajnáljátok ettől a szerencsétlen ribanctól.25 éve szo...ja az impotens fityeszes köcsögöket,hát megszo...ta ezt 150 millás házat.Ezért tud franciául és nem angolul:-).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Most akkor kezdjünk gyűjteni hogy egy ,,méltó 250-300 milliós házat tudjon venni???
szandokan
Annyi nem pénz ma már egy normális családi házért. Ráadásul nem mindegy az sem, hol van. Sok ingatlan vidéken még a 10 milliót sem éri el, jobb helyen meg az 50 - et is.
Levendula
Aztán egyedül élvezi ez a nő az egész házat?
nav-os munkája mellet jut-e ideje a házimunkákra?
Ha nem, akkor ki végzi el helyette? Fizet-e bért neki a vida? Adózik-e utána az illető?
nezelodo
"Levendula
Ha nem, akkor ki végzi el helyette? Fizet-e bért neki a vida? Adózik-e utána az illető?"

Nem emlékszel, hogy a fidesz legfontosabb intézkedéseinek egyike éppen a cselédség foglalkoztatásának megkönnyítése volt, sem bejelentés sem járulékfizetés dolgaival nem kell foglalkozni nekik. Még jó hogy deresre nem húzatják ha eltör egyet a herendiből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.