Tímea 33 éves, bolti eladó. Alacsony nő, konok tekintettel. Egy súlyos ügy rekordere. Ő az a szexmunkás, akit a legtöbbször büntettek meg szabálytalan strichelésért az országban. A legtöbbször és a leginkább. Tíz hét alatt több mint 3,8 millió forintra.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
@wagabund: - ha még csak az lenne, de a cikket teljesen elolvasva, látni hányan élnek meg ebből az egy nőből. Védelmi pénz, stricik, stb.
Álságos dolog büntetni, akit ennyien kihasználnak.
Mert tévedés lehet azt hinni, hogy ez neki jó - az alkohollal és droggal felejteti el a szexet. A cikket végigolvasva mindig elfog az undor azoktól, akiknek ebből haszna van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@wagabund: Kár, hogy nem részletezed, mert így nem tudok válaszolni. A téma meg kibeszéletlen marad.
Ez van.
papa.49
Ez nem új keletű dolog ez csak azóta van mióta az ember felfedezte a szexet, viszont az eltelt néhány ezer, millió év alatt helyre nem sikerült a dolgot tenni, most miért sikerülne???
Nem tudom emlékeztek-e még a cocilizmusban divatos kifejezésre, mikor nem lehetett kimondani ,,kurva,, hanem ,,sűrűn baxott elvtársnő,, na ott se lett megoldva...
A politikusok meg mint a strucc homokba dugott fejjel hoztak egy törvényt aminek a betartásához nem biztosították a körülményeket... (innen tudhatjuk hogy itthon vagyunk)
Most frázisokat lehetne pufogtattni a verébről, meg a lóxarról, de ezeket már mindenki ismeri...
Viszont azokat akik a spinéket ,,védelmi pénzzel,, leveszik azokat kellene a zsaruknak összeszedni, de hát ők is a ,,piacról,, élnek, tehát a ,,futtató,, nyugodtan van, fizet valakinek, hogy mehessen a bót...
csa-csa
@wagabund: "Álság ide, válság oda...az üzlet virágzik.. "
bizony!! és mindig is így volt, van és lesz! ha tetszik ha nem!
megoldás? bojkottálni!!! rögtön megszűnne a kereset forrás és a rohadék parazita stricik rögtön mehetnének közmunkára, vagy segélyre!
DE tulajdonképpen hagyni kéne az iparágat, de olyan formában hogy mindenki"jól járjon"! adok - kapok kulturált, korrekt alapon! Ugyan egy sorozatban, de láttam egy pár "bordélyház" c. évadot a LNW-ön. Egész jól működtették. Valahogy így kéne itt is. Na és ott stricik kizárva! egy fiatal mádám és kész.!
oncogito
@csa-csa: főleg azt nem engedni, hogy erőszakkal kényszerítsenek nőket prostitúcióra. Mert sok ilyen van. Még a rendőrök sem tesznek semmit, akkor sem, ha fiatal korúról van szó. Könnyen rálegyintenek, hogy ezt akarja, ez neki is jó - frászt!
Sokkal több az erőszak, a kényszer, mint gondolnák... :-(
csa-csa
@oncogito: Így igaz! részemről ki nem állom ha egy nőre kezet emelnek ha prosti ha nem! az Ő magánügye! Amúgy Tisztelt férfiak! azért dugni jó nem? Nem kell szeretni, békén kell hagyni! Ha kellenek (márpedig a példa ezt mutatja) nincs ezzel semmi probléma, DE kulturáltan, tisztességesen tessék velük bánni, nem durván szétverni, ( ez főleg a szemét stricikre vonatkozik) késsel, miegyébbel kényszeríteni! És tessék hagyni eldönteni kivel akar és kivel nem. Ha nem, hát jön a másik és kész! A férfiak fizetnek, a hölgy ezért bizonyára kellemes szolgáltatást nyújt (amit minden bizonnyal nem kapnak meg otthon) és ezzel be van fejezve. Ők is emberek és nők mint bárki más!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.