Budapest – Hamarosan újra cserélik a régi tízezreseket, ami különösen rosszul érinti az évszázad sikkasztóját. D. János története már önmagában is filmbe illő, a folytatás azonban inkább vígjáték, mint krimi. A férfi 2009 szeptemberé­ben 565 millió forintot vitt el a Brink's pénzszállító cégtől, s a címletjegyzék tanúsága szerint a zsákmányból 184 millió forint tízezresekből áll. D. János a cég miskolci telephelyén lovasította meg a pénzt: társa italába altatót kevert, a bankjegyek helyébe pedig téglákat tett. Thaiföldre menekült, onnan hozták haza, majd ítélték el a férfit, akinek napjai a legutóbbi időkig nyugalomban telhettek: csendben várta, hogy leteljen a sikkasztásért rá kiszabott ítélet, majd felmarkolja a jól elrejtett summát.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Bakker!
Most esett le a tantusz!
Nem is igaz, hogy azért cserélik le a bankjegyeinket,
hogy eltolcsy aláírása szerepeljen rajtuk, hanem a konkurencia megalázása!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Szerintem ennyi pénzen ülve már régen tanulmányozta a forint bedöntögető fideszes zsenik technikáját, és megtalálhatják a módját, hogy mindegyik fél jól járjon, amolyan gripenes, gázos, baltás, útépítős pályázatos, földmutyis trafikosztós módon.
mate03
@Desischado: A Matolcsi aláírással nyomtatott pénz ,kibocsájtása sokkal többe került,mint ez a pár millió!De így a bunkó nép beveszi,hogy ezért kellett pénzt cserélni.
kukac50
Matolcsy neve fennmaradjon azért kellett pénzt cserélni, ha nem lenne a neve a tíz ezresen elfelejtenénk mert Ő egy kis senki.
csa-csa
@világlátó: "Engem az háborít fel, hogy mindez egy kedélyes hír csemege szintjén szerepel a köztudatban."
Engem is! miközben egy mocsadék tolvaj! Kínában ezért úgy kinyírnák mint a pinty!
Törölt felhasználó
Hát majd egy haver/családtag kiássa és beváltja... Meg jól értem 560 millából 184 volt 10.000-ben. Azért közel 400 millára sem rossz kijönni:)
Desischado
@mate03: Pontosan! És szerintem arra is kellett, hogy így fel tudják mérni, kinek mennyije van! NA, meg így remekül lehet lopni! Hogy szakadna rájuk az ég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.