Budapest — Hasztalan érkeznek a gazdaság állapotáról jó hírek, a többség borúlátó. Az Ipsos felmérése szerint tavaly 18 százalékunk vélekedett úgy, hogy rendben mennek a dolgok, míg 82 százalék szerint rossz a helyzet.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mikor akarják már valóban észrevenni a magyar emberek, hogy Magyarország számára elfogadhatatlan a jelenlegi kormány, és az általuk létrehozott DIKTATÓRIKUS maffia korrupciós irányítás amit képviselnek és megvalósítanak? Elfogadhatatlan az ALKOTMÁNYMÓDOSÍTÁSUK, a jelenlegi alkotmánybíróság összetétele, az ügyészség hozzáállása, a munkatörvénykönyv megváltoztatása, a Köztársasági elnök személye és a dolgozók és családjaik tönkretétele! Embertelen és becstelen az is, amit a munkaképtelen ROKKANTAKKAL műveltek és tesznek ! Ez a kormány nem érdemli meg,hogy Magyarországot irányítsa és vezesse !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.