Budapest – Egyedülállóan izgalmas kettősségben teltek Vidnyánszky Attila (50) gyermekévei. A Nemzeti Színház igazgatója az Echo Tv Arckép című műsora vasárnap adásba kerülő felvételén mondta el Kadarkai Endrének, hogy édesapja annak idején kommunista volt, miközben édesanyja karácsonykor fenyőfát díszített, és a betlehemes csoportokat tanította be a vallásos népi játékokra. A kárpátaljai Beregszászon született rendező, aki a második évad óta irányítja a nemzet színházát, azt is elárulta: többször vitatkozott édesapjával a politikai meggyőződése miatt, de végül – ha nehezen is – megtanulta tiszteletben tartani az ő igazságát.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A papa kommunista volt, a mama hívő. Az eredményt meg látjuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nezelodo: Jól fogtad meg a lényeget, ezek mind ,,magamisták,, mindig az uralkodó széljárásra figyelnek, és hasonlóan a szélkakashoz forognak is, Istenem egyszer már fel is fordulhatnának...
volvós
Attila !!! Örökölted az alföldirobika ov(r)ális szobáját ???
Kicsi kommunista fattyú !!
73
Nem csak apuka volt komcsi,ha nem ez a jól kifejlett mamut is!Lehet az Alföldit libsizni vagy buzizni,de az ürülékében is több tehetség van,mint ebben a seggnyaló manfrédban.
Vizual
És ? Már mentegetőzik. Már tudjuk. Az anyja hasában már kommunista ellenes volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.