Whitney Houston lányára a férje talált rá a fürdőszobában. A néhai énekesnő egyetlen gyermeke nem lélegzett, újra kellett éleszteni – írja a TMZ.

Whitney Houston lányát eszméletlenül találták fürdőkádjában. A szombaton történt eset kísértetiesen emlékeztet a három éve elhunyt világhírű énekesnő halálának körülményeire.

Az Atlanta Journal Constitution című lap szerint az énekesnő lányát, Bobbi Kristina Brownt Georgia állambeli otthonában férje, Nick Gordon és egy barátjuk találta meg eszméletlenül. A rendőrségi jelentés szerint a 21 éves nőt sikerült a helyszínen újraéleszteni, majd kórházba szállították.

A hírességekre specializálódó TMZ hírportál a családhoz közel álló forrásra hivatkozva azt írja: Brownt az intenzív osztályon ápolják, és agyi ödéma miatt mesterséges kómában tartják.

Bobbi Kristina Brown édesanyja, Whitney Houston majdnem pontosan három évvel ezelőtt, 2012. február 11-én halt meg hasonló körülmények között, egy Los Angeles-i szállodai szoba kádjában. A halottkémi vizsgálat szerint a 48 éves énekesnő szívbetegsége és kokainfogyasztás miatt fulladt a kádba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.