A műsorvezető elárulta, milyen volt gyerekként, hogy élte meg a búcsút a tv-2-től és hogy talált-e már új szerelmet.

Tatár Csillával a blikk.hu készített interjút. Ebben elmesélte, hogy gyerekként környezete nehezen tudta őt kezelni, mert az akkori iskolarendszer nem arra rendezkedett be, hogy támogassák, erősítsék a gyereket, hanem skatulyázták, bélyegezték bizonyos tematika mentén és ezt rosszul viselte. Azt szerette, ha  a tanárok partnerként kezelik, meghallgatják.

A TV2-től való távozás egyik nagy tapasztalata számára, hogy nem szabad barátnak hinni a kollégát, akivel jóban van az ember, mert csak addig lesz kedves, amíg az elvárásai szerint viselkedünk. Szerinte végtelenül korrektül viselkedett a csatornával, előre szólt, hogy elfogyott neki a levegő, lépést váltana, beszéljenek arról, hogy előrébb juthatna-e, úgyhogy egy pillanatig sincs lelkiismeretfurdalása.

A szerelemmel kapcsolatban azt mondja, van mellette valaki, aki fontos lett neki és az illető pontosan tudja, hogy családban képzeli el az életét. Szeret feleség lenni és szeret szerelmes lenni, neki így kerek a függetlensége. Bár véget ért első házassága, mégis úgy úgy gondolja, ezt az intézményt neki találták ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.