Robbie Williams ad koncertet a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 10-én. A brit énekes a Let Me Entertain You című turnéjával jön Budapestre.

Robbie Williams most végre néhány fesztiválkoncertet is bevállalt, így a Sziget közönsége az elsők közt élvezheti az énekes legnagyobb slágereit egy speciális hangulatú közegben – közölte Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel.

Gerendai Károly, a Sziget főszervezője elmondta, összesen 25 ezer napijegyet adnak ki augusztus 10-re:   "Az első 10 ezer darabot early bird áron, 18 ezer forintért, egy átlagos Sziget-napijegy áráért lehet megvásárolni. Később 20 ezer forint lesz a jegy erre a napra, a készlet erejéig. A hetijegyeseknek ajándék ez a koncert, mert a hétnapos bérlet erre a napra is érvényes" – ismertette Gerendai. A szervezők egyébként további koncerteket ígérnek a mínusz egyedik napra.

A 41. születésnapját február 13-án ünneplő Robbie Williams legutóbb tavaly áprilisban lépett fel Magyarországon: a Papp László Budapest Sportarénában Swing Both Ways Live című koncertshow-ját mutatta be.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Én ugyan nem szeretem a zenéjét, de akkor is húúúúúúúúúúúú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.