Budapest – Egyre inkább eldurvul Demcsák Zsuzsáék (36) válópere! A tét már jóval több, mint az ilyen esetekben szokásos gyermekelhelyezés és a közös vagyon megosztása. A volt férj a napokban újabb rendőrségi feljelentést tett a műsorvezető ellen, az abban megfogalmazott vádak büntetési tétele pedig összességében akár börtön is lehet. Persze, csak akkor, ha a vádak megállnak!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Énszerintem a férj mond igazat. Ennek a nőnek már nemegyszer bebizonyosodott hogy hazudik, és eddig nem tudott a volt férjére semmit sem ráverni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsizsike
@Desischado: ma, 00:32
Galád módon meg is verte magát.
zsizsike
@nena: Semmi női együttérzés? Miért midig csak a férfinek lehet igaza?
Főlökött
Zsuzsika, ez az, amikor a fagyi visszanyal :)

@zsizsike: Volt már nem egy eset a történelem menetében, amikor a néni megverette magát valakivel és látleletet vetetett, mondván a férj volt, így nála legyenek a gyerekek és kapja a gyerektartást is.
Zsuzsika pedig úgy kevert, mint a mérgezett egér a falon, bizonyítják a feltett képek a neten ( pl. Lázárral )
Tehát számunkra életszerűbb a hamuka előadásának vélelmezése, mint egy mondvacsinált családon belüli erőszak elképzelése.
Főlökött
ui.: Egy válás-vagyonmegosztás során kibontakoznak az emberi értékek :)
picike
a szent irás azt irja mit tudhatod megmentheted e a te feleségedet vagy a te férjedet ? jobb ha cselekszed és mensd mint nem . azt hoy egymást rágalmazzák váláskor otromba dolog vagyis a pénz elosztás a gazdasági részek durvassága. nem minden a pénz . az emberibb magatartások kifejezése szügséges kellékek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.