Nyílt levelet írt az oltásellenes szülőknek egy kétségbeesett anya, miután kiderült, hogy 15 napos kisfia kanyaróval fertőződhetett. Egy váróban ültek a fertőzöttel Jennifer február 9-én kapta a telefont, amiben értesítették, legutolsó orvosi látogatásakor - január 27-én - kisfia, édesanyja és ő is elkaphatta a kanyaróvírust. Egy olyan vírust, melynek egyik lehetséges végkimenetele, a halál. "Mint kiderült, nem sokkal előttünk, a váróteremben volt egy beteg, akiről nem sokkal ezután bebizonyosodott, hogy kanyarós.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: ipan54
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@micfild: - nézz utána, hogy hogy szállítják, hogy tárolják ezeket a védőoltásokat!
A kanyaró nem olyan súlyos, mint pl. a gyermekbénulás. Több az oltás veszélye, mint maga az alapbetegség adott esetben.
micfild
@oncogito: A szállitás és tárolás az már teljesen más kérdés.
oncogito
@micfild: - miért? Az oltóanyag a gyerekbe kerül akkor is, ha rosszul tárolják, vagy szállítják, nem?
Aztán meg:
"A különböző oltások rövid távú kockázata lehet láz, görcs, fulladás, maga a betegség (például kanyaró, bárnyhimlő vagy épp polyomyelitis – azaz bénulás) megjelenése gyengébb vagy erősebb formában. A védőoltásoknak számos mellékhatása és szövődménye lehet. Ismeretesek olyan vélemények is, hogy a bölcsőhalál, az autizmus, a hiperaktivitás és még számos idegrendszeri megbetegedés a védőoltások számlájára lenne írható csakúgy, mint az allergiás megbetegedések bizonyos százaléka is. Mások ezt vitatják. A szövődmények előfordulási gyakorisága egyes kutatók szerint lényegesen magasabb a hivatalosan beismert eseteknél. A hosszú távú következmények vizsgálata nehézkes, nehezen bizonyítható. Hosszú távú oltási károsodás lehet még az ekcéma, és a krónikus felnőttkori bronchitis is."
www.nebancs.hu/miert-ne-oltsunk/a-vedooltasok-veszelyei.html
micfild
@oncogito: és mi a következménye a diftériának vagy a gyermekbénulásnak?
oncogito
@micfild: - ezek vannak olyan súlyos betegségek, hogy a kockázat kisebb,mint az alapbetegség.
ipan54
Védőoltás párti vagyok jómagam is. Sok cikk megjelent már pro-és kontra. Bízom benne ,hogy jól döntöttem , h beadattam a gyerekeimnek a védőoltásokat. Ez is egy cikk , amit egy csopiban már izekre szedtek , s megállapitották /nagy többség ,hogy a "tévhitek " kategória az ,amit leirtak benne. Ez lenne az:www.tenyek-tevhitek.hu/oltoanyagoknak_akar_vegzetes_mellekhatasai_is_lehetnek.htm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.