L. Simon László főnökét, Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert lepte meg egy kortárs festménnyel, melynek címe: "Lázár János piruettezik, miközben piros hó esik" és a minisztert vadászöltözetben ábrázolja.

L. Simon László a drMáriás művésznéven ismert Máriás Béla képét ajándékozta Lázár Jánosnak. A Blikk szerint a kép félmillió forintért kelhetett el, bár a pontos összeg titok. A művész azt mondta, megnevezett egy árat, de a fideszes államtitkár többet fizetett, ami elég ritka. A megajándékozottnak, azaz a Miniszterelnökséget vezető miniszternek állítólag nagyon tetszett az alkotás, ami őt magát ábrázolja, drMáriás szerint "kicsit kritikus kompozícióban". A festmény címe: "Lázár János piruettezik, miközben piros hó esik", a miniszter a képen vadászzsakettet visel. A kép felső részében színes csíkok jelenítik meg a mennybe vezető Jákob lajtorjáját.

Lázár vadászruhában piruettezik az L. Simontól kapott festményen

"L. Simon Lászlónak nagyon sok művészbarátjától van műalkotása, de ezt magánügyének tekinti" – mondta a Blikknek L. Simon munkatársa.

Lázár azt mondta, a hódmezővásárhelyi dolgozószobájában rakta ki a képet, de tervezi, hogy felhozza Budapestre. A festményt Lázár egyébként nem tüntette fel a januári vagyonnyilatkozatában az ajándékok rovatban, talán azért, mert elképzelhető, hogy az ajándékot csak február elején adta át neki L. Simon.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Engem nem lepett meg, mindenki tudja milyen hülye, seggnyaló bunkó-
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@KERKA: Én ezt már régóta sejtem...! Amikor fácánlézer törvénybe foglaltatta, hogy a hivatalban lévő állam-/kormányfő elhalálozása esetén az özvegyet élete végéig megillesse az illetők jövedelme... Nos, tipikus sunyi tetű benyalizás, piszkos mocskos tempó.
Amint az is jellemző, hogy Orbán emiatt nem vágta ki, mint macskát szarni!
KERKA
@m.macskosz: hmmm, ezt én el is felejtettem:((
m.macskosz
@KERKA: Időnként én is elámulok, hogy mennyi mocskos dolgon felkapjuk a vizet, aztán elfelejtjük, mert már annyi szemétség folyik ebben a szerencsétlen országban, hogy ember legyen a talpán, aki a tizedére is emlékszik. :(
KERKA
@m.macskosz: és még van vissza 3 év:(( addig szívunk, mint a torkos borz!
m.macskosz
@KERKA: :)
Azt még az ember kibírná, de mi lesz utána?!
Tudod, "...vén vagyok, akár a Föld..."
de bárki/bármi lesz is 2018 után,
nem bízom pozitív változásban. :(
evacica
Nem irigylem Lázártól ezt a gyönyörű művet nézze csak reggeltől estig ha szebbet nem tud. Fagylaltozás magasokon. Ez a kép ugyan olyan gyönyörű mint azok amiket az Alkotmányhoz festettek. Lelkük rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.