Paolo Liarbo egy belvárosi pizzéria tulajdonosa, több mint két évtizeddel ezelõtt döntött úgy, hogy hátrahagyja Firenzét, a reneszánsz bölcsõjét és Magyarországon folytatja az életét. – Az akkori barátnõm nyíregyházi volt, ezért költöztem ide. Családi okok miatt 2001-ben ugyan visszamentem Olaszországba, de már öt éve, hogy újra itt vagyok és itt is maradok – kezdte a beszélgetést Paolo, aki hozzátette, hogy kezdetben egyáltalán nem ismerte a magyar nyelvet, és ahogy õ mondja, az utcán tanulta azt meg. – Tudtam, hogy Nyíregyházán nem kapható igazi olasz pizza, ezért mielõtt visszatértem volna ide, megtanultam Olaszországban a mesterségét és itt nyitottam is egy pizzériát – folytatta. – A tésztát mindig én nyújtom, formát nem használok, csak a kezemmel alakítgatom. Hogy milyen az igazi olasz finomság? A tésztája vékony, mozzarellát használok és nem sajtot, minden feltét friss és a legfontosabb, hogy a hozzávalók eredeti olasz alapanyagok – tette hozzá.

Forrás: nyiregyhaza.hu
Feltöltő: NyíregyházaHu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.