Hosszú ideje külföldön élnek, a NAV mégis rájuk szállt. Marsi Anikó és Palik László közös cége ugyanis ebek harmincadjára jutott, évek óta mérleget sem nyújtott be.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Mintha navasszonynak is lenne olyan cége amelyik soha sem adott be mérleget és nem is adózott, azt miért nem vizsgálja senki? Egyébként szégyen, hogy még a mai napig ott ül a nav élén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@gödörben: Gondolom hasonló okból lettek gazdasági kivándorlók, mint Vajna gazdasági bevándorló.
gödörben
@human: Én nem tudom a politikai és gazdasági hátterüket, de szerettem mindkettő stílusát. Azért jó lesz ha lezárják az itteni dolgaikat, mert milliárdokat követel majd tőlük a jobban teljesít kormány a semmiért, mintha loptak csaltak hamisítottak volna itthon. Amit a vajnáékkal csinálnak az is vérlázító szerintem. Igaz a negatí hír is hír és van kit lóbálni a nép orra elött, hogy ne a lényeggel foglalkozzon.
human
@gödörben: Akkor én is bevallom, hogy Palik szerintem egy pojáca. Hallottam mikor egy rally szakasz után először ő majd a navigátora nyilatkozott. Palik nyomott egy süketelést, fellengzős mondatokat a társa pedig tartalmas, szakmai nyilatkozatot adott. Nem is lenne ezzel gond, ha ő fizette volna a verseny költségét.
gödörben
@human: Biztos így van. Én csak a saját véleményem írtam róluk, ami biztos nem a100%-os ismeretükön alapul. Mindenkinél lehet szerintem negatív beszólásokat találni, de azok kára nem mindenhol egyformán érvényesül.
human
@gödörben: Az hogy valaki szimpatikus vagy sem az teljesen szubjektív dolog. Nincs ezzel semmi gond. Ami nekem nem tetszik benne az talán pont vonzó volt Anikó számára. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
Főlökött
Nem kell csodálkozni semmin. Ausztráliából elköltöztek Spanyolországba. Csak egy ugrás :), de az indokok ugyanazok, amiért EV. nem mehet amcsiba :) Legalábbis nem ajánlott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.