Budapest – 100 ezer forintra büntették Maksa Zoltán műsora miatt a Hír Tv-t. A médiatanács szerint nem megfelelő korhatár-besorolással sugározták a humorista botrányt okozó műsorát, ezért kellett szankcionálni a csatornát. „A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa megállapította, hogy a szilveszteri Maksa-viccrovatban elhangzottak az emberi méltóság alapvető értékét nem sértették meg, de a műsorszám korhatár-besorolása túl alacsony volt, ezért 100 ezer forint bírságot szabott ki a műsor médiaszolgáltatójára, a Hír Tv-re” – tudatta az NMHH.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Na menjen a fenébe a Média Tanács ! Még Szilveszterkor sem érti viccet.Inkább nézné meg a sok erőszakos,"gyilkolászásos "filmeket amit már kora délután egyes csatornák leadnak. Nem is beszélve azokról, amelyekben a testi fogyatékos embereket gúnyolják ki.
tivoli
Na menjen a fenébe a Blikk is! Ismételgeti újra meg újra mit mondott Maksa, ha valaki még eddig nem tudta volna, biztosan képbe legyen.
Megbüntetni a lapot félmillióra, mert ők még bocsánatot se kérnek. Plusz félmilliót fizessenek Maksának, szerzői jogdíj fejében.
Törölt felhasználó
100e-t ez elég pacsis összeg azért a többi bírság fényében, amit osztogatnak. Gondolom még a "szakítás" előtt hozták meg az ítéletet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.