Pénzt adni és pénzt keresni sem olyan egyszerű, ha a törvények betartásával szeretnénk legálisan letölteni, mondjuk magyar filmeket. Lehetőségek vannak, csak nem nagyon élünk velük.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Nem szeretnék vitázni a cikkel ,de 500 forint a legkissebb választási lehetőség. Én személy szerint valami osztályozós rendszert vezetnék be aminek az értéke alapján változna a film ára is. Gondoljunk bele ,hogy egy trágya filmért miért fizessek annyit mint egy bombák földjén ért?
Én nekem személy szerint nem az a gond hogy fizetni kell érte hanem a minőség. Én még a kevés kivétel közt vagyok aki jár moziba ,de egyre többször van olyan érzésem ,hogy EMBER te mit keresel itt? Ez a trágya téged abszolult nem is érdekelt.. Lásd az uj godzilla. Egy rakás }{@&#@ amit ,ha tudok milyen soha nem néztem volna meg.

A kedves érintetteknek azon kellene inkább törjék a buksijukat ,hogy mégis miért töltik le az emberek a filmeket ahelyett ,hogy 2órát ülnének a moziban? Mert a nagy neveken kívül nem igazán vannak jó filmek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.