Kijev – A gyilkos minél előbbi bíróság elé állítását követeli a fél világ. Borizs Nyemcov halálhíre sokkolta a világ vezető politikusait.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
@Horizont: Négyszer voltam oroszországban. Ezt ugatom itt a fórumon az 5 éve még kommunistázó, de mára nagy oroszbaráttá és putyin imádó jobbikosoknak és fideszesknek, hogy fogalmuk nincs a valóságról... Amúgy ebből is látszik, hogy putyin kilóra megvette mindenhol a radikál jobbot, hogy pár éve még komcsiztak ma meg imádják ezt a gyökeret. Ha megkérdezem miét, akkor ész érv nincs csak hogy "ha választani kell az amcsik és oroszok között". Vagyis a jobbikos felfogás az, hogy jobb egy diktatúra, mint egy nem tökéletes demokrácia..:) Arról viszont fogalmuk nincs, hogy mi van oroszországban, csak a gazdag orosz terepjárosokat látják, de azokról sem akarnám tudni, hogy lett pénze. Moszkván kívül pedig éhen halnak az emberek. Rendőrállam van és egy hivatal dönti el, hogy ki hova utazhat.. Beugatsz putyinnak, szájba leszel lőve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsizsike
@papa.49: biztos úgy lehetett, csak...de borzasztó.
zsizsike
@lampa laz: meregetem én a szemem, de akkor se látok semmi vért.
lampa laz
@zsizsike: figyeld szerencsétlen hasát, ahogy forgatták a fotózás miatt, látszik, hogy véres. A hozzáértők leírták, hogy a lövedék miatt nem dölt a vér belőle. Ettől függetlenűl borzalmas ami történt vele.
zsizsike
@lampa laz: tényleg, mintha... szegény jól megjárta. Ha olyan nagy volt a szája, mondhatni azt is, hogy elébe ment a bajnak.
miazavalami
@zsizsike: Tegnap 20 . 32.-re.
Ez a nem látszik lelőttnek kqrva jó! :-))))
Gurulok a vihogástól! :-)
lajospapa
Nem is lőtték! Öngyilkos lett. Úgy vette be a pisztolygolyókat egy pohár vízzel. Aztán hasbavágta magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.