Csemer Boglárka "Boggie" Wars for nothing című dalával képviselheti Magyarországot a Bécsben megrendezésre kerülő 60. Eurovíziós Dalfesztiválon. A dal a világban dúló háborúk ellen szólal fel.

A Dal döntőjében a nyolc finalista közül a zsűri választotta ki a legjobb négyet, ezt követően pedig a közönség szavazata döntötte el, ki nyerjen. A műsorban a döntősök mellett fellépett Kállay-Saunders András is, aki a tavalyi Eurovíziós Dalfesztiválon 5. helyen végzett Running című dalával. További extra fellépő volt A Dal 2015-höz kapcsolódó akusztikus verseny győztese is, a Leander Rising zenekar.

A Dal 2015: Megvan a nyertes

Az idei versenyen 351 dal indult, ezt szűkítette le a zsűri a legjobb 30-ra. Ezek közül az élő adások során dőlt el a zsűri és a közönség szavazatai alapján, melyik szerzemény bizonyult a legjobbnak.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Hát... lehetett volna inkább a swinget éneklő srác is... Meglátjuk, mit lehet kihozni ebből a vérszegény dalból...
Captain Blood
Ennél depisebb dalt ritkán hallani. :) Meghallgatja vmellik hadúr, oszt minnyá fejbe lövi magát! :)))
Desischado
A dal nem egy nagy szám, de a csaj hangja iszonyat vérszegény, ráadásul a kiejtése sem tökéletes. Ezzel megint hátul fogunk kullogni! Bár engem nem érdekel, ezer éve nem nézem az Euroviziós dalfesztivált, mert már régen nem arról szól, amiről kellene. A számok sz@arok, legtöbbje nyugati tucatszám, szinte mindenki angolul énekel. A régiek fantasztikusak voltak, de évek óta már nem ér semmit. Kb 2008 óta nem nézem, mert nincs miért.
Fradigege
Ismét bukjuk az Euróvíziót. Jön egy transzszexuális és utca hosszal veri a mezőnyt. Mi pedig ismét kevesek leszünk, mint süniben a dauer vagyí dajer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.