Meglepődött Tari Róbert, amikor szegedi panellakásában a fürdőszobába lépve egy méretes patkány nézett rá a vécécsészéből – írja a Délmagyar.

Egy szegedi panelház földszintjén, egy irodában dolgozik Róbert, aki egyik nap zajt hallott a fürdőszobából.

– Vízcsobogást hallottam a mosdó felől, először arra gondoltam, eltört egy cső. Kimentem a fürdőszobába, felkapcsoltam a villanyt, és a vécéből nézett rám egy méretes patkány.

Patkány bújt ki a panel vécéjéből Szegeden

Róbert először rácsukta a vécé tetejét, aztán visszament, és végzett a patkánnyal.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@ila51: Mikor megvettük a házat mindenhol egér volt. Nagyon nehezen tudtuk ki írtani. Sok macska, csapda , méreg és ragasztó kellett hozzá. De volt olyan hogy reggel az egér a konyhaszekrényemen ült. :-(
tivoli
@miazavalami: ma, 13:26
Aranyos lehetett. :-))
Lehet kapni ultrahangos készülékeket, melyek megfelelő hangfrekvenciával távol tartják a rágcsálókat, de akár rovarokat is. Észre sem lehet venni a működésüket, csak annyiból, hogy mindenféle állatkáktól mentesen magányosak maradunk a lakásban.
miazavalami
@tivoli: Olyan is volt, van is, de igazán a macskák húztak bele... :-)
Monnyuk nekem nem volt ilyen aranyos. Hú egyszer majdnem összeestem. Fával fűtünk és mentem a fáskamrába fáért. Nagyon hideg volt, de csak egy pulóverben szaladtam ki. Szedegetem össze a fát egyszer csak a nyakamba esett az egér. nem tudott a pulóverből kivergődni, csak szaladgált körbe a derekamon, és a hátamon. :-( Én + elkezdtem ugrálni, visítottam mint a választási malac. Papus szalad ki hogy mi van vele, én + hozzávágtam egy nagy darab hasábfát, mert a marhája elkezdett vigyorogni amikor megértette mi bajom. Hú akkora pukli lett a fején.:-) Na mikor tapogatta akkor már én vigyorogtam. :-) Ha nincs itthon azóta mindig bekészíti nekem a fát, mert én nem tüzelnék ha ki kellene mennem érte.
tivoli
@miazavalami: ma, 13:51
Na lám! Egy kisegér milyen hasznos tud lenni! :-))
Köszönheted neki, hogy azóta nem kell fáért járkálnod. :-))
Rózsika Hatházi
@mate03: Az egy másik szekta. Ott a mutáns patekok találhatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.