Mint azt korábban megírtuk, egy körzeti megbízott szolgálati fegyverével lelőtt egy férfit, amikor az egy baltával a kezében támadóan lépett fel. Sérülései annyira súlyosak voltak, hogy az orvosi ellátás ellenére is belehalt sérüléseibe.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Az hogy embereknek nincs semmilyen végzettségük és munkájuk ,és az egész életüket munkanélkül segélyből élik le, szomorú és érthetetlen.
De mindig megdöbbenek azon az igénytelenségen ,koszosságon ami a képen is látható.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@világlátó: Na ebben van valami.
Arra is rá kell vezetni őket, hogy ne szüljenek annyi gyereket. csak amennyiről gondoskodni tudnak. A lányok legtöbbször 14- 15 évesen szűlnek...
világlátó
@miazavalami: Ebben is van valami. 2025 - 2030 -ra választhatsz, vagy iszlám vallású, vagy cigány származású állampolgáraik élnek majd itt is, ahogy Európában mindenütt.
A keresztény őshonos európai polgárság reprodukciós képessége kicsiny töredéke a már Európában élő muszlim lakosság reprodukciós képességének 1 : a 8 hoz. Talán akkor inkább a magyar cigányság, főleg ha addig rendbe tesszük az együttélésünket, elfogadva saját kultúrájukat, szokásaikat.
" Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának " Mondta Kodály Zoltán
Én ebben és itt látom a megoldás kulcsát. Hagyjuk hogy az a cigány kultúra, amit most a lakás- és életvitel kultúrában kifogásolunk- joggal, elpárologjon. Az újabb nemzedékek már más gazdasági, társadalmi, szociális, humanitárius alapokon teremtsenek új lakás- és életvitel kultúrát maguknak. Látom magam is az angliából hazatérő cigány fiatalokat, láttam őket akkor is amikor kiutaztak. Óriási a változás, előnyükre.Ezt látom igazolva , amikor a Kodály idézetet előtaláltam.
miazavalami
@világlátó: Ha egy cigánygyerek kimegy dolgozni bárhova rögtön hazajön. nem a kultúrájuk része a munka. Közmunkásként pedig azt szokták meg hogy elég egy kicsit mocorogni ha a hátuknál áll a főnök. Nézd meg Kanada hazapaterolta a Miskolciakat, Vagy Sárközy a románokat.
világlátó
@miazavalami: Természetesen én is látom, hallom, tudom, ők maguk is sokat beszélnek erről. Akik rendszeresen kijárnak, már ők is elhatárolódnak azoktól, akik nem képesek, nem is hajlandók változtatni. A közmunkásokat is látom. Alig pár óra, aztán már nem látni őket. Kanada is, Svédország is. Nagy Britannia még nem, de ott is jelentős szigorítások történtek. Vannak sokan, akik rendesen dolgoznak, rendesen keresnek is. Ott nem nézik le őket, mert ott sok az indiai, pakisztáni, az arabok, afrikaiak is, Sokan azok közül még talán soha nem is végeztek kétkezi munkát, de mára már a szalagon dolgoznak.
miazavalami
@világlátó: Ha mind hajlandó lenne kimenni dolgozni azt hiszem megszünne a cigány probléma az országban. De amig megélnek segélyből cs. pótlékból, közmunkából...minek mennének?
világlátó
@miazavalami: Igen, ez a mai helyzet rövid lényege.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.