Ahogy az tegnap kiderült, a tápiósági Orgován Béla hatalmas karriert befutva megszerezte a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. vezérigazgatói posztját. Ami csak azért érdekes, mert a falubeliek szerint a férfi korábban közmunkás volt, életében nem dolgozott és még középfokú végzettsége sincs.

Utaltunk arra is, hogy a férfi börtönviselt. A Blikk most azt is kiderítette, miért került összetűzésbe a hatóságokkal. Orgován üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt 9 hónapot, majd emberölés kísérlete miatt 4 év 3 hónapot ült. A lap információi szerint 2009-ben szabadult. De a családban történt más olyan esemény is, ami nem szokványos. Tápióbicskén 2007-ben két nő – az egyik Orgován húga – halálra kínzott egy 55 éves helyi asszonyt.

Próbáltak a polgármesteri hivatalban is információkhoz jutni, ám ott úgy döntöttek, nem nyilatkoznak az ügyről.

Közben a Magyar Nemzet arról írt, hogy kedden este egyenruhások jelentek meg Orgován házánál. A nagykátai rendőrök tíz percet töltöttek ott, és állítólag csak lakcímellenőrzést végeztek az újdonsült pénzügyi szakembernél.

A cikkben korábban egy fotó is szerepelt, amely nem a szóban forgó Orgován Bélát ábrázolta, hanem – tévesen – egy névrokonát. Ezzel kapcsolatban a Propeller az alábbi helyreigazítást teszi:

A 2015. március hó 25. napján megjelent "Gyilkossági kísérletért ült a Quaestor új vezére" címen közölt írásban Orgován Béla néven megjelent személy fényképe nem azonos azzal a személlyel, akiről a cikk szól. A fényképen látható Orgován Béla semmilyen módon nem köthető a cikkben szereplő férfihoz a névazonosságon kívül. A budapesti illetőségű, több diplomás, családos férfi, aki soha semmilyen összeütközésbe nem került a törvénnyel, munkáját a környezete nagyfokú megelégedésére végzi egy budai étteremben. A valótlan tartalmú információk közreadása miatt a Propeller szerkesztősége a fényképen szereplő Orgován Bélától nyilvánosan is elnézést kér.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
ha már disznó,röfögjön.nanehogymá' valami szimpla lopásért üljön.
agnes200
Nem jól látjátok. Esélyegyenlőség van. Próbáltak álláshoz juttatni egy szegény munkanélkülit. Nem minden sikerül elsőre.
Juszuf
@troppauerhumer: A nagy francokat! Most leplezik le a baloldali csalókat!
Juszuf
@soljanka: A hírben nincs semmi arra vonatkozóan, hogy a kormánynak ehhez a kinevezéshez köze lenne. Ez csak a csaló brókerekről szól, akik mentik a menthetőt.
soljanka
@Juszuf: Te ne is erőltesd azt, amid nincs. A hit csodákra képes. Nem zavarlak meg tényekkel.
Juszuf
@soljanka: Nem a gyilkost vitték el? Megint tévedtek a rendőrök?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.