Makka Tamás zongorista párja húgát kísérte el Tirolba, hogy segítsen neki tolmácsolni. Már visszafelé utaztak egy Salzburg felé tartó vonaton, mikor az egyébként epilepsziában szenvedő férfi észrevette, hogy elfelejtette magával vinni gyógyszereit az utazásra – tette közzé a Bors Online.

A férfi párja az oldalnak azt mesélte, hogy Tamás a húga elmondása szerint hirtelen epilepsziás rohamot kapott, úgyhogy azonnal kórházba szállították. Pár órával később, amint megkapta a szükséges gyógyszereket és infúziós kezelést, kiengedték a zongoristát az egészségügyi intézményből és Wörglbe visszaszálltak egy hazafelé tartó szerelvényre. A férfi ekkor még meglehetősen zavart volt, félrebeszélt, majd pár perc múlva az utastársa azt vette észre, hogy már a peronon áll a ruháját igazgatva, de a vonat ekkor hirtelen elindult.

A nő elmondta, hiába húzta meg testvére a vészféket, a kalauz közölte vele, hogy legközelebb csak Salzburgban tud a vonat megállni. Mire visszaértek a helyszínre, a férfinak már nem volt nyoma az állomáson, viszont később megtalálták a sapkáját, kabátját és az iratait az Inn folyó partján.

Makka Tamás felkutatása még mindig zajlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.