A Blikk információja szerint nagyságrendileg 100 millió forint körüli összeggel tartozik a csődvédelem alatt álló Ulpius a legnépszerűbb szerzőjüknek is.

A cég állítólag szeretne megegyezni a hitelezőikkel, átütemezni a tartozásaikat, és megmenekülni a felszámolástól. A Blikk azonban úgy tudja, a szerzőkön kívül több tízmilliós tartozása van a kiadónak a nyomda, a bankok és a külföldi ügynökségek felé is. A kiadóhoz számos neves író kapcsolódik, köztük is a legnagyobb sztárnak Frei Tamás számít, akinek háromkötetetes regényét az Ulpius adta ki.

"Frei Tamás tizenöt és húsz százalék között kap egy-egy eladott példány után" – mondta lapnak egy könyvkiadásban járatos, neve elhallgatását kérő informátor. "Ha a négyezer forintos könyvárból levonjuk az áfát, és annak az összegnek vesszük a tizenöt-húsz százalékát, akkor megkapjuk, hogy Frei nagyjából 750 forintot kap minden eladott példány után. Százezer példánynál ez 75 millió forintot jelent."

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Teljesen magam alatt vagyok. A kiborulás szélén állok. Mi lesz Tamással???
Vizual
No, most jól jártam. Tőlem nem tudtak lenyúlni semmit. Tessék ? Igen, azért mert nincs annyim.
nezelodo
"mariaberta
Csak úgy röpködnek a száz milliók. Az emberek sokaságától meg még a kukázást, a lomizást is sajnálják. Éljen pártunk és kormányunk, meg a szabadon választott országgyűlési képviselők."

Még szerencse, hogy nem siratod el az ipsét. Amit elvesztett most a vámon, már régen bejött a réven, amikor még VIP listás volt a cimborája bankjában.
Egyébként azt mondta az egyik, macisbank fészekaljából való figura anno, amikor még megvolt a dakota barát is, hogy ha naponta nem jön be az egy milla, már rossz a közérzetük.
keresztapa
Hála a sorsnak, az élete még megvan, a többi meg járulékos tevékenység!
okina48
Őt azért sajnálom!Hol be nem járta egy-egy riportér?
mariaberta
@nezelodo: Félrebeszélsz? Egyáltalán nem sajnálom a pasast. Ami nem jött be a könyveknél, majd bejön a kávénál. Csak hogy értsd, én azokat sajnálom, akiknek még a kukázás is tilos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.