A színész mosolyogva ölelte át feleségét, és kedvesen köszöntötte az újságírókat, de nyilatkozni nem akart. A Blikk videót is készített a helyszínen.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Nemi erőszak abban a formában, ahogy Timi a bíróságon próbálta elhitetni számomra hihetetlen.Mert, ha jól emlékszem azt mondta belépett a közös lakásba, Damu a falnak, (vagy ajtónak) szorította és megerőszakolta.Állva megerőszakolni valakit? Ühüm, lássuk be, ahhoz, hogy egy nemi aktus létre jöhessen állva, mindkét félnek bele kell adni, apait anyait. Nem kis tornamutatvány. Voltak magassági eltérések is, és Damu az alacsonyabb. Nos, ennél a vádnál, kicsit elbizonytalanodtam, hogy a többi is úgy történt ahogy "Vajnáné" asszonyság előadta.
Mindettől függetlenül lehet, hogy elcsattant egy- két pofon. Viszont gyilkosságért, kap az elkövető 6-7 évet. Nekem, Damu 6 év börtön büntetése indokolatlan volt! Ott van pl a szigetszentmiklósi gyerekkínzás esete, a szülök nem bűnösök. Itt jön az a gyanú, hogyha Timikét nem a hörcsög Andy támogatja a bíróságon, Damu enyhébb ítélettel is meg úszta volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
havasigyopár
Nem lehet tudni, hogy Damu megváltozott-e. Melegen ajánlom a feleségének, ha egyszer is megüti,azonnal jelentse a rendőrségen.
Rumcájsz
Ugyan de szép élete lehet a télapóval...

A másik meg vegyük úgy, hogy kényszerelvonóra utalták...

Celebek.. :) Megérik a pénzüket, de több karaktert nem...
Desischado
Elejétől követtem ezt az ügyet, és vayna apónak vastagon benne van a keze. Már akkor is a nője volt a timike. Ha egymagában van, nem tudták volna elítéltetni ilyen hosszú időre. A nemi erőszakot biztosan nem követte el, erre timike az élő tanú, mert egy megerőszakolt nő nem így viselkedik! De Damu nagyon útban volt, főleg mert a Dubaji útlevél ügyet akarta megpiszkálni, erre másnap letartóztatták. És nagyon tartok tőle, hogy vayna utána fog nyúlni, hogy ne kapjon munkát sehol, bár ne legyen igazam!
Bercifiu
@Desischado: Timike e hülye picsa, vajna után meg még lehet nyúlni.
kamazuka
@Desischado: Már miért nyúlna utána?
Ha nem kap munkát lesznek szép számmal akik segíteni fognak neki.
Tovább kell lépni.Ennyi!
Desischado
@kamazuka: Sajnos, ahogy én ezt a párt ismerem, megteszik! És valószínűleg máris van látszatja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.