Budapest — Meglepő fordulat jutott a Blikk tudomására Pécsi Ildikó (74) válófélben lévő fia, Csaba és felesége, Pártos Csilla (47) perével kapcsolatban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Nagyon durva! Panaszáradat az unoka miatt , nem láthatom felnőni jajjjj , biztos nem engedi hozzám a volt nejem . Közbe apa aki 100 millás vagyonnal rendelkezik (rendelkezett) nem fizet gyerek tatást , mert "nincstelené" tette magát !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Ez a a Csaba gyerek olyan tipikus anyukapicifia pöcs. Ha Pártos hibázott, akkor abban, hogy hozzáment.
Fiatal fiú, aki apja-anyja hírnevéből él, ráadásul egy elég intenzív anyával.
Nem dolgozik - az ingatlanok bérbeadásából él.
A válás után meg elajándékozza az addig biztos megélhetését jelentő ingatlanokat. Majd azokat eladják.
A" kisnyugdíjas" anyjával tartatja el magát. ( aki legalább tíz ingatlant tudott vásárolni anno a "kevés" keresetéből)
Nem fizet gyerektartást.
Szóval, nem Pártos mellett, de a Pécsi-Szűcsék ellen tenném le a voksomat.
Szóval,
Senara
@szaboria1: ...én is vettem a fáradságot rákerestem de csak ezt találtam " Nem akarok senkit megbántani, csak a szépre és a jóra szeretnék emlékezni " .aki nyilatkozgat az Pécsi Ildikó , akik kisemmizésén fáradoznak . ...Milyen fiatal szeretője van , nem számít , ahogy a balesete sem .Tegyük fel nem igaz 100 millás ingatlan eladás , pereljenek . Ha egy fillért sem kereset a nő akkor is jár neki valamennyi pénz , de dolgozott ő is amit betett a közösbe . Véleményedben elfelejtkeztél arról a tényről , hogy nem fizet gyerektartást sem !
szaboria1
@Senara: Ez a cikk az ügyvédtől származik, mint tudott általában a felesem igaz. A másik fél még nem nyilatkozott.
Senara
@szaboria1: Na hogy fogalmazzam ! Az ügyvéd biztosan az ügyfelétől szerzett tudomást az eladásról ! A másik , nem hiszem 20 év házasság után a feleség nem tudta milyen vagyontárgyakkal rendelkeznek . Az ügyvéd nem hülye , nem fog kitalált ingatlanokról beszélni .
panellproli
Nem véletlen lett autoimmun beteg Pártos.Ez arról tanúskodik, hogy nagyon el volt nyomva és az elfojtott agressziója sajnos saját maga ellen fordult. Ugyhogy már kezdetekkor sem volt felhőtlen az anyós-meny-és pici fiacskám kapcsolat. Hiába Csilluzkástak állandóan a médiában, aszeretet már kezdetben is híján volt. De hát lehet bályologni kifelé
bakegya
A pénz beszél a kutya meg ugat-de ez esetben harap is!-szép család!-az ilyen férfiaknak egy kerítésluk is megtette volna-az ildikóka pedig jól tenné ha megeröltetné az emlékezetét !
A Lajosnak jó gusztusa volt...DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.